Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
0

Doček Nove godine sa Selam Tufekčić Triom

Klix.ba
(Foto: Dženat Dreković)
Došao je i posljednji dan stare 2012. godine, a u okviru Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa će posjetitelji svih generacija danas moći uživati u brojnim zanimljivim sadržajima.

Djeca su se jučer u Argeta Junior Play Houseu izvrsno zabavljala uz brojne aktivnosti – družila su se s medvjedićem Linom, slagala puzle, te slušala najljepše bajke, a i danas ih očekuje mnoštvo zabave! U Argeta Junior Play Houseu će djeca učiti engleski, crtati, praviti novogodišnje čestitke, kuglati se i slagati kockice, a od 13.00 do 14.00 sati će upoznati novu profesiju – stomatologa. Sve detalje programa Argeta Junior Play Housea možete pogledati na www.sahm.ba.

Međutim, ovo je samo dio bogatih aktivnosti koja će danas biti na raspolaganju najmlađim posjetiteljima Marketa. Pored Djeda Mraza, kojeg će djeca danas moći posjetiti u njegovoj Coca-Cola kućici od 16 do 20 sati, danas će se na Happy :))) Stageu, sa početkom u 14.00 sati, djeca družiti sa poznatom dječijom zvijezdom – Elvirom Hadžijamakovićem Lilom. Poslije toga će nastupiti mladi i talentirani DJ Mark, a djeca će se cijelog dana zabavljati i sa maskotama.

Jučer je Bet Live, najpopularnija sportska kladionica u BiH, posjetitelje Sarajevsko pivo Holiday Puba obradovala prezentacijom najboljih golova u 2012. godini sa fudbalskih terena širom svijeta. Ekipa Bet Livea se pobrinula i za prigodne novogodišnje poklone za goste Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu se sinoć za odličnu zabavu u Bruno Banani ritmu pobrinuo poznati sarajevski klupski sastav Gonzo Band, koji je oduševio sve prisutne u prepunom Pubu. A večeras će se za odličan provod u najluđoj noći godine pobrinuti Selam Tufekčić Trio, koji će u okviru novogodišnje proslave izvesti najpoznatije pop i rock hitove.

Radno vrijeme Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa će sutra, u utorak, 01. januara 2013. godine, biti od 12.00 do 22.00 sata.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti i putem oficijelnog web sitea, Facebooka, Twittera, YouTube kanala i Instangrama.