BiH
13

Đokić: Nastavljamo da radimo za opšti interes

SRNA
SRNA
SRNA
Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić rekao je da je siguran da je Socijalistička partija svojim programom i politikom prepoznata kod građana i potvrđena u borbi za opšte dobro i sveopštu solidarnost.

Đokić, koji je i ministar rada i boračko-invalidske zaštite u Vladi Republike Srpske, izjavio je danas u Tesliću da iz mandata izlazi sa boljim rezultatima i stanjem u odnosu na prethodni period.

"Prethodne četiri godine najviše smo djelovali da pomognemo svakom čovjeku, posebno ugroženom stanovništvu kao što su penzioneri, boračke populacije i nezaposleni", istakao je Đokić, koji je konstatovao da se u tome i uspjelo.

Đokić je naveo da su se u uslovima finansijske ekonomske krize socijalisti dokazali kao partija koja teži da radi za opšte interese, poručivši da takvu politiku nastavljaju i u narednom periodu.

"Za to imamo političke snage i kapaciteta u našim kandidatima koji su već prepoznati u svojim sredinama", dodao je Đokić.

Nosilac liste Socijalističke partije za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice pet Srđan Todorović rekao je da je Teslić uvijek bio "bastion" ove stranke čije su vrijednosti duboko utemeljene kod građana.

"Sigurni smo da su građani prepoznali dosljednost i istrajnost u zastupanju njihovih stavova i interesa, zbog koje su nosioci funkcija ove stranke često trpjeli ličnu štetu", istakao je Todorović.

Nosilac liste Socijalističke partije za poslanike u Predstavničkom domu Parlamenta BiH iz Izborne jedinice dva Dalibor Stević zadovoljan je odzivom građana i simpatizera na današnjem skupu.

"Stavovi na kojima istrajavamo već 20 godina na nivou Republike Srpske i BiH jesu prava običnog čovjeka koji treba da živi u normalnijoj zemlji, gdje se može živjeti od rada, školovati djecu, bez straha od budućnosti", poručio je Stević.

Kandidat za poslanika u Narodnoj Skupštini Republike Srpske iz Teslića Mladen Lukić rekao je da se, osim početka izborne kampanje Socijalističke partije, danas u Tesliću obilježava i 20 godina od osnivanja opštinskog odbora ove stranke.