BiH
0

Dita obradovala i one najmlađe

Sarajevo-x.com
Industrija deterdženata Dita Tuzla odlučila je i ove godine svoje uposlenike i njihove mališane obradovati prigodnim zabavnim programom povodom novogodišnjih praznika.

Svi prisutni mogli su uživati u ugodnoj atmosferi i bogatoj zabavi za koju se pobrinuo domaćin, koji je i ovaj put za djecu zaposlenih pripremio posebno iznenađenje. Oni najmlađi podijelili su svoje veselje i radost sa popularnim tuzlanskim glumcima, koji su svojim izvanrednim performansom "Deda Mraz u svijetu bajki“ izmamili osmjehe na dječjim licima.

Nakon izvanredne predstave za najmlađe, druženje je nastavljeno uz igru i poslastice, a kako i priliči novogodišnjoj zabavi za djecu, glavna atrakcija bio je Deda Mraz sa brojnim novogodišnjim paketićima, naglašavaju iz Dite.

"Kao i svake godine, uspjeh Dite dijelimo i sa onim najmlađima. Deda Mraz i ostali zabavljači napravili su odličnu atmosferu, a naši mališani su vidno uživali u raznolikom programu igrajući se sa svojim vršnjacima. Uz čari svih zimskih praznika ali i izvrsne rezultate poslovanja Dite tokom 2007. godine, razloga za veselje bilo je u izobilju, čemu su sretna dječja lica svakako u mnogome doprinijela“, izjavila je ovom prilikom Irma Berbić, glasnogovornica DITA Tuzla.