BiH
0

Di Natale: Nadam se da ću nastaviti karijeru

Totalsport
Antonio di Natale (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Antonio di Natale (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Udinese je sezonu zaključio remijem 3-3 protiv Sampdorije, a hat-trick je postigao Antonio Di Natale. 36-godišnji napadač dao je naznaku kako bi mogao nastaviti igrati i sljedeće sezone.

Iako je prije nekoliko mjeseci najavio kako se na kraju ove sezone povlači u igračku penziju, Antonio Di Natale je u međuvremenu promijenio odluku. Nakon prvog hat-tricka od februara 2011. godine saopćio je kako će se pokušati vratiti sljedeće sezone.

"Šteta što sezona sada završava jer sam u sjajnoj formi i osjećam se fantastično. Pokušat ću nastaviti igrati i sljedeće sezone, nadam se da ću i dalje biti na terenu. U početku sezone smo svi imali problema, nismo igrali kako smo se nadali, ali sam na kraju dogurao do 17 pogodaka", rekao je Di Natale nakon remija sa Sampdorijom.

"Ovdje sam deset godina i imam fantastičan odnos s navijačima. Jedni drugima smo dali sve i nadam se da ćemo nastaviti zajedno. Sada se samo želim odmoriti i vidjet ćemo što će budućnost donijeti", dodaje iskusni napadač.

S ova tri pogotka Di Natale je došao do brojke od 193 gola u Serie A i ukoliko nastavi karijeru, imat će priliku ući u "Klub 200".