Backovići vs. Fazlija
0

Deen Backović: Nikome neću ostati dužan za uvrede i prozivke

Klix.ba
Fuad Backović Deen
Fuad Backović Deen
Nedugo nakon žestokog sukoba na sjednici Skupštine Kantona Sarajevo između zastupnika Zaima Backovića i Nedžada Fazlije, sin zastupnika BPS-a i pjevač Fuad Backović Deen na svom Facebook profilu objavio je status u kojem se obrušio na zastupnika SDP-a.

"Ok. Gdine Fazlija, ja vas neću vrijeđati mada da sam bio prisutan tamo, bio bih gori od oca pa sigurno jedno 1.000 puta više. Čestitam jer ste konačno izmigoljili i uspjeli iznervirati čovjeka kojeg je jako teško dovesti do psovke, eto makar nešto od vas. Neka se srami stranka i ljudi koje vi predstavljate. Što se tiče vas vs. Zaim Backović, ne da nikada nećete biti ravni jednom Zaimu po obrazovanju i heritage već ni sportske rezultate koje ima taj čovjek zajedno sa bratom Enverom su za vas nedostižni i naučna fantastika! Što se tiče pominjanja mene, to vam je oprošteno jer razlika između mene i vas je u tome što ja o vama uopšte ne razmišljam i da nije ekstremno loših sportskih rezultata u vašoj "sportskoj karijeri" ne bih nikada ni znao da postojite", napisao je Deen na FB profilu uz poruku koju ne želimo prenositi.

U razgovoru za naš portal, Deen je rekao da više nikome neće ostati dužan za uvrede i prozivke, "a posebno ne onima koji imaju džepove pune oraha, a kofrče se okolo".