BiH
512

Coca Cola Sarajevo Holiday Market svečano će biti otvoren 11. decembra

Klix.ba
Nakon opsežnih radova na postavci Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa sve je spremno za trenutak kada će Market po treći put svoja vrata otvoriti posjetiteljima.

Market će svečano biti otvoren u srijedu 11. decembra u 17 sati paljenjem lampica na bogato ukrašenoj jelci visoke preko 20 metara. Lampice će uključiti gradonačelnik Sarajeva prof. dr. Ivo Komšić, ambasadorica Kraljevine Norveške Anne Vibeke Lilloe i šef Misije USAID-a u BiH David Barth.

Nakon što jelka bude upaljena na Happy :))) Stageu će nastupiti Đorđe Jovančić i dječiji hor škole pjevanja Basics, a u 21 sat će u Sarajevsko pivo Holiday Pubu atmosferu zagrijati Sarajevo Jazz Guerilla i Damir Nikšić.

Iz Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa pozivaju sve građanke i građane Sarajeva da svojim prisustvom upotpune otvaranje trećeg izdanja sarajevskog prazničnog marketa, kreiranog s ciljem upotpunjavanja ugođaja u vrijeme praznika, koji se obilježavaju u toku 34 dana trajanja ovog događaja.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati preko Facebooka i oficijelne internet stranice Marketa.