BiH
0

Claudia Schiffer rodila dječaka

Klix.ba
Supermodel <b>Claudia Schiffer</b> je jučer, 30. januara 2003. godine, na svijet donijela zdravog dječaka teškog 3,5 kg. Dječak je na svijet došao carskim rezom u bolnici Portland Clinic u centru Londona gdje su se porodile i <b>Victoria Beckham</b> i <b>Elizabeth Hurley</b>. Claudijin muž, filmski producent <b>Matthew Vaughn</b>, je također bio u bolnici tokom rađanja. Glasnogovornica je rekla da su oboje oduševljeni rođenjem dječaka, da su i majka i dijete dobro, ali da još uvijek nisu odredili ime.

Također je objasnila da je carski rez bio potreban zbog toga što je Claudia ranije slomila nožni prst. "Claudia je slomila prst u novembru prošle godine i na štakama je otkad se to desilo, pa su joj doktori savjetovali carski rez."

Ovo je prvo dijete za Claudiu i Matthewa, koji su se vjenčali u maju prošle godine, a trudnoću objavili u julu. U posljednje vrijeme kao da je najbolji modni dodatak postalo dijete, s obzirom na ogromni broj celebrity beba (npr. Kate Moss). Nadajmo se da će naslijediti mamine gene.

claudiaschiffer.org