BiH
1.2k

Centrotransov Djed Mraz obradovao djecu na ulicama Sarajeva i u bolnici Koševo

Piše: M. N.
Novogodišnjim praznicima posebno se raduju djeca koja budu nagrađena za dobro ponašanje poklonima i paketićima, a neki imaju i tu sreću da im paketić uruči i Djed Mraz. Kompanija Centrotrans odlučila je uljepšati praznike onoj djeci koja ove dane provodi u bolnici.

Centrotransov Djed Mraz obradovao je svu djecu na na Pedijatrijskoj klinici Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. Najmlađi pacijenti imali su priliku družiti se sa Djeda Mrazom u posebno okićenom autobusu koji je, sa velikom bradom i crvenom kapicom, izazvao pravo oduševljenje malih pacijenata.

"Cilj je bio uz poklon paketiće i veselog Djeda Mraza djeci koja su trenutno smještena na odjelima UKCS svakodnevnicu učiniti drugačijom", saopćeno je iz ove kompanije.

Centrotransov Djed Mraz obradovao je i slučajne prolaznike u glavnom gradu BiH. Naime, dok je okićeni novogodišnji autobus kružio gradom do UKCS-a, Djed Mraz bi se zaustavio na stanicama i darovao paketić djeci koja bi se tu zatekla. Svi su bili iznenađeni o čemu svjedoče i fotografije.