BiH
0

Centrotrans od 10. januara organizuje prijevoz za Jahorinu

FENA
Kompanija Centrotrans Eurolines u saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina organizovat će prijevoz putnika na relaciji Sarajevo - Jahorina, a autobus će saobraćati svakim danom od 10. januara do 28. februara 2016. godine i vikendom tokom marta.

Polazak je u u 08:30 sa Ilidže (ispred Doma zdravlja) sa usputnim stajalištima Stup, Nedžarići, Alipašino Polje, Otoka, Socijalno, Pofalići, Zemaljski Muzej, Skenderija, Drvenija, Vijećnica, Pale, Jahorina, dok je povratak s Jahorine u 16 sati.

Cijena kupona kojim, osim prijevoza, putnici ostvaruju i dodatne usluge iznosi pet KM za odrasle i podrazumijeva prijevoz u jednom smjeru dok je kupon za prijevoz u oba smjera sedam KM. Djeca do sedam godina plaćaju tri KM, a kupon za prijevoz u oba smjera iznosi pet KM.

Polasci će biti organizirani i sa autobuske stanice Istočno Sarajevo sa istim terminom na relaciji Istočno Sarajevo-Pale-Jahorina.

Kupljeni kupon, osim prijevoza podrazumijeva popuste u svim objektima hotela Bistrica i to 50 posto na cijenu kafe ili čaja, 50 posto za korištenje bazena i sarajevski roštilj za šest KM, saopćeno je danas iz kompanije Centrotrans Eurolines.