BiH
3

BPS: Ne razbacujemo se novcima na bilborde, plakate i pjevaljke

Klix.ba
Danas je tačno u podne upriličena je šetnja Zenicom i polaganje cvijeća predsjednika stranke BPS Sefera Halilovića na spomen obilježje "Kameni spavač“ .

"Lijepo nedjeljno druženje, nazvano "Kafa s predsjednikom“, bilo je iznenađenje za građane, gdje su mogli družiti se i razgovarati sa prvim komandantom Armije RBiH. Bosanskohercegovačka patriotska stranka - Sefer Halilović ovim činom samo nastavlja dosljedno provoditi odluku da se u kampanji ne razbacuje novcima na bilborde, plakate i pjevaljke, dok imamo građana koji su u veoma teškoj materijalnoj situaciji. Primjer kako se domaćinski odnosimo prema svom novcu jeste pokazatelj našeg življenja i rada i poruka da lahko stečen novac lako se i razbacuje a to se zove rasipništvo", navode u saopštenju iz BPS-a.

"Mi ne dajemo obećanja koja su daleko od istine, mi nudimo odgovornost, jedina je poruka Bosanskohercegovačke patriotske stranka - Sefer Halilović sa ovog lijepog druženja koje je završeno u ugostiteljskom objektu Imperijal uz ručak za prisutne", stoji na kraju saopćenja.