BiH
0

Borjana Krišto uputila čestitku povodom Uskrsa

FENA
U povodu najvećeg katoličkog praznika Uskrsa, predsjednica Federacije BiH Borjana Krišto uputila je čestitku kardinalu Vinku Puljiću, vrhbosanskom nadbiskupu i katolicima u BiH.

"Dolazi nam praznik koji istinski očituje prolaz u život i pobjedu ljudskosti i povjerenja. Uskrsna nas vjera jača u slabostima i teškoćama sa kojima se susrećemo, jer tako osnaženi spoznajemo da nijedna žrtva i ljubav nisu uzaludni. U svjetlu radosti i značaja ovog velikog praznika, katolički vjernici ostaju zauzeti u promicanju pojedinačnog i općeg dobra na mnogim životnim područjima, surađujući u tome sa svim ljudima dobre volje koji teže i rade na izgradnji sigurnijeg, pravednijeg i, u svakom smislu riječi, boljeg života u našoj državi", navodi Krišto u uskrsnoj čestitki.

"Sretnija i bolja budućnost koju želimo graditi traži zajednički napor i požrtvovanost svih. Stoga je prazničko ozračje i poziv svima nama da imamo vremena jedni za druge, da obnovimo svoju zauzetost za dobro čovjeka za vrijednosti mira, pravde, međusobnog poštovanja, uvažavanja i razumijevanja.

U ozračju Uskrsa - najvećeg katoličkog praznika Vama osobo, biskupima, svećenicima, časnim sestrama i svim katolicima u BiH, želim sretan i radostan blagdan Kristova uskrsnuća", navela je predsjednica FBiH.