Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
0

Blavors u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Klix.ba
(Foto: Dženat Dreković)
Trećeg dana prve sedmice nove 2013. godine Coca-Cola Sarajevo Holiday Market je i dalje tu za sve građane i posjetitelje Sarajeva, te im nudi mnoštvo zanimljivih sadržaja.

Djeca su se jučer u Argeta Junior Play Houseu zabavljala na novogodišnjem maskembalu, gledala crtane filmove, pravila čestitke..., a danas će se u igraonici moći zabavljati od 10.00 do 22.00 sata uz druženje sa maskotama, pravljenje eksperimenata od 15.00 do 16.00 sati, društvene igre od 16.00 do 17.00 sati, i naravno, Bajkovito ćoše s najljepšim pričama braće Grimm od 18.00 do 19.00 sati. Sve detalje programa Argeta Junior Play Housea možete pogledati na www.sahm.ba.

Djeda Mraz će se danas sa djecom družiti u Coca-Cola kućici od 16.00 do 20.00 sati.

Djeca su se jučer na Happy :))) Stageu zabavljala sa maskotama medom i pingvinom, a Happy :))) Stage će i danas biti mjesto druženja uz muziku mladog DJ Marka, s početkom u 17 sati.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu se sinoć zabava u prvoj noći nove godine nastavila nastupom tamburaškog ansambla Zlatne žice, koji je prisutne oduševio repertoarom najljepših pjesama u toploj atmosferi. Danas će u Sarajevsko pivo Holiday Pubu s početkom u 21 sat nastupiti poznati sarajevski klupski bend Blavors, koji će se sigurno još jednom pobrinuti za odličnu zabavu.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti i putem oficijelnog web sitea, Facebooka, Twittera, YouTube kanala i Instangrama.