BiH
4

Bingo family day sa zanimljivim sadržajima na Panonskim jezerima

Klix.ba
Na kompleksu Panonskih jezera zvanično je započeo Bingo family day u sklopu kojeg svi prisutni imaju priliku da uživaju u bogatom zabavno-kulturnom programu koji su za njih pripremili organizatori

Svi posjetioci mogu uživati u prelijepom ambijentu, degustacijama, dobroj muzici, radionicama, te učestvovati u raznim takmičenjima i nagradnim igrama. Svi oni imat će priliku da osvoje vrijedne nagrade koje su za njih pripremili partneri projekta Bingo Family day, a sve to u razdoblju od 11 do 18 sati samo na kompleksu Panonskih jezera.

U sklopu Bingo Family daya sa svojim novitetima iz prodajnih salona predstavile su nam se i auto kuće iz naše okoline. Za sve zaljubljenike u četverotočkaše, ali i potencijalne kupce obezbjedili su mnoštvo informacija vezanih za novitete i pogodnosti iz njihovih salona.

Za one koji ipak više vole odmor i uživanje na plaži pruža im se prilika za predah uz roštilj, pivo ili neko drugo osvježenje.

"Tačka na i" ovog događaja je odabir jednog sretnog posjetioca koji će ovaj događaj vječno pamtiti, jer mu Bingo Family day i Travel House dodjeljuju nagradno ljetovanje u Turskoj.

"Želja organizatora ovog projekta Freestylea, Binga doo i JP Panonica je da se skrene pažnja na činjenicu da nas vrijeme u koje živimo međusobno udaljava do te mjere da čak i članovi najuže porodice vrlo malo vremena provode zajedno, čime se zanemaruje porodica kao institucija", saopćeno je iz Freestylea.