BiH
1

Bijeljina: U upotrebi novo groblje u Ćipirovinama

SRNA
Petar Kojić (Foto: SRNA)
Petar Kojić (Foto: SRNA)
Vršilac dužnosti gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić danas je predstavnicima Savjeta Mjesne zajednice Patkovača predao na upotrebu novo groblje u Ćipirovinama za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno 57.000 KM.

Mićić je novinarima rekao da će ovo groblje koristiti mještani Patkovače, Golog brda i Ljeskovca. "Za novo groblje otkupljeno je oko 20 dunuma zemljišta, a narednih dana biće izvršena parcelizacija i ograđivanje groblja", izjavio je Mićić pred okupljenim mještanima.

Vršilac dužnosti predsjednika Savjeta Mjesne zajednice Patkovača Petar Kojić zahvalio je gradskim vlastima u ime mještana. "Mjesno groblje u Patkovači postalo je, nažalost, pretijesno, zbog čega je novo groblje značajno ne samo za mještane Patkovače, nego i Ljeskovca i Golog brda", rekao je Kojić.

On je rekao da će parcela za novo groblje biti dovoljna za ukop mještana ovih mjesnih zajednica u narednih 50 godina. Mićić će u toku dana otvoriti fiskulturnu salu u Dvorovima, ambulantu u Modranu, obilježiti završetak izgradnje pješačke staze i pustiti rasvjetu u Ulici kralja Dragutina u naselju Pet jezera.