BiH
0

Bh. internet oglasnik Market.ba naišao na veliki interes

Sarajevo-x.com
U prve dvije sedmice od pokretanja bosanskohercegovački internet oglasnik <a href="http://www.market.ba">Market.ba</a> naišao je na veliki interes bh. internet surfera.

Market.ba svaki dan posjeti oko dvije hiljade internet korisnika, koji otvore 20.000 stranica. Trenutno prednjače posjetioci iz Bosne i Hercegovine (74%), zatim Hrvatske (4,1%), SAD-a (4%) Njemačke (2%) i Švedske (1,9%).

Trenutno se na Marketu objavi 50-60 novih oglasa svaki dan, što ovaj oglasnik svrstava u sami vrh internet servisa u Bosni i Hercegovini. Do sada, po broju oglasa i popularnosti ističu se oglasi u rubrikama nekretnine, mobiteli, vozila, muzička oprema i računari.

Deset najtraženijih ključnih riječi na pretraživaču Market.ba su: Mostar, laptop, stan, Tuzla, prevod, nokia, golf, audi, Sarajevo i BMW.

Prednost Marketa u odnosu na druge internet oglasnike je potpuno besplatno objavljivanje neograničenog broja različitih oglasa, kao i velika posjećenost Marketa koji se reklamira na vodećim bh. internet stranicama i drugim medijima u Bosni i Hercegovini.

Bh. internet oglasnik Market.ba pokrenut je 7. novembra, a nastao je kao poboljšana verzija oglasa koji su se nalazili na portalu Sarajevo-x.com.

Želite li prodati ili kupiti nešto? Ne zaboravite, vaš oglas možete potpuno besplatno objaviti na www.market.ba.