BiH
0

Bee Japa – Bogat izbor proizvoda od meda

Klix.ba
(Foto: Dženat Dreković)
U okviru sajamskog dijela Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa ove godine svoje proizvode posjetiteljima prezentira veliki broj izlagača.

Svi posjetitelji od 10 do 22 sata mogu pregledati bogatu ponudu, koja uključuje suvenire, odjeću, modne dodatke, nakit, bogat izbor prehrambenih proizvoda, igračke i mnoge druge proizvode. Sajamski dio Marketa je definitivno najbolje mjesto za izbor prazničnog poklona za sebe ili svoje najdraže.

U okviru bogate ponude Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa nalazi se i kućica Bee Japa, prvi štand desno od glavnog ulaza na Market s ulice Ferhadija. Obrtnička radnja Bee Japa iz Sanskog Mosta se već pet godina bavi prodajom, otkupom i proizvodnjom pčelinjeg meda i preparata od meda i ljekovitog bilja. Bee Japa je dobitnica dvije medalje za kvalitet proizvoda na Bee Festu i Tea Festu u Sarajevu.

U njihovoj bogatoj ponudi se nalaze četiri vrste sirupa: Borovit, na bazi meda, borovih iglica i propolisa; Thymusan, na bazi meda, propolisa i majčine dušice; Imunis, na bazi meda, cvekle, matične mliječi i propolisa, te Smrekin sirup, na bazi smrekinih bobica i propolisa. Tu su i Imun Jelly, proizvod na bazi meda, matične mliječi, propolisa i polena, ćurekotovo ulje, te četiri vrste meda: lipin, livadski, šumski i bagremov. Na njihovom štandu također možete kupiti i mješavinu meda po narudžbi.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti i putem oficijelnog web sitea: www.sahm.ba, te putem društvenih mreža: Facebook pagea: Sarajevo Holiday Market, Twittera: SAHolidayMarket, YouTube kanala: SAHolidayMarket i Instagrama: sarajevoholidaymarket.