BiH
31

Bebe pomažu djeci SOS Dječijeg sela BiH kroz projekt "Sreća je veća kad je dijeliš"

Zamislite da danas na vašu kućnu adresu stigne poklon kojeg ste prema vlastitoj želji odabrali za svoje dijete, a istovremeno jedan poklon paket prijeko potrebnih Pampers proizvoda stigne u SOS Dječije selo BiH? I sve to samo zato što ste odlučili svoju zalihu Pampers pelena kupiti u Bingo i Interex trgovinama? Upravo to je moguće od periodu od 21.1.2015. do 21.3.2015. godine.
Naime, Pampers je udružio snage s Bingo i Interex trgovinama i odlučio svakom kupcu koji u ovom periodu skupi račune od kupovine Pampers artikala u vrijednosti 200 KM na kućnu adresu dostaviti jedan od tri vrijedna poklona.

Nakon što skupite račune, ispunite online kupon na www.bingotuzla.ba ili ga preuzmite na kasi Bingo i Interex trgovina te na njemu označite koji poklon želite: Baby sjedalicu, Bubaba baby fotelju ili popularnu igračku "Psić sveznalica", a zatim kupon zajedno s računima pošaljite na adresu "Orbico doo, Lužansko polje 7, 71210 Ilidža, pp38". Poklon uskoro stiže u vaš dom, a u znak zahvalnosti, Pampers, Bingo i Interex će za svaki vaš popunjeni i dostavljeni kupon darovati poklon paket Pampers proizvoda jednom djetetu u SOS Dječjem selu BiH.

"Kako bi svi upoznali naše male bebe humanitarce, pozivati ćemo sve mame čije kupone dobijemo da nam se jave i na mail s fotografijom svog djeteta kako bi sudjelovali u našem odabiru najsimpatičnije bebe i tako osvoje priliku za profesionalno foto snimanje za naslovnicu magazina 'Beba i mama'“, poručuju iz kompanija koje sudjeluju u ovom projektu, a više informacija ćete naći na www.orbico.ba.

Podijelite svoju sreću uz kupovinu Pampers proizvoda u Bingo i Interex trgovinama od 21.1.2015. do 21.3.2015.