BiH
0

Alkoholizam na 95,7 MHz

Klix.ba
Da li jedna čašica alkohola povlači drugu, druga treću itd? Koliko mladi koriste alkohol? Da li na to gledaju kao na problem?

Ovo su samo neka od pitanja koja će se večeras u 17h obraditi u Lupi, programu za mlade Radija Federacije. Poslije pola sata teme, oni koji ne vole sapunice u 17.30 mogu se opusiti uz KOKTEL, dio emisije koji vam pruža užitke uz mix različitih pjesama.

Nakon koktela idu Lupine rubrike. SEXOLOGIJA je nova Lupina rubrika koja vas educira o sexu, ali na jedan drugačiji način. Poslušjte seksualne zakone i običaje koji se upražnjavaju širom svijeta. U 'OZBILJNIM' VIJESTIMA poslušajte o invaziji Kineza u Sarajevu, o dogodovštinama na trotoaru i drugim mjestima.

Zatim slijedi Mobilna telefonija, Biramo za sebe, slušajmo zajedno i druge. Od 18.30-19.00h je KVIZ u kojem trebate što brže izgovoriti teške riječi, a može vam donijeti vrlo vrijednu nagradu. Nagrada je CD player, a ako ga želite pozovite na telefone 033 455 171/2/3 su.

Sve ovo je omogućeno uz specifičan način izražavanja ekipe koja priprema i vodi Lupu (Milica Bonar, Adela Galešić, Maja Sakić, Salih Musić, Enes Agić, Denis Toskić) pod uredničkom palicom Zlate Jurić i njene zamjenice Dalide Hadžić-Tulić.