KJP Centar Skenderija
0

35. Međunarodni sajam sporta-lova-ribolova-turizma

Sarajevo-x.com
U KJP Centru Skenderija u Sarajevu će se od 11. do 13. novembra održati 35. Međunarodni sajam sporta-lova-ribolova-turizma na kojem će osim izložbenih aktivnosti biti organizovana i sportska takmičenja.

Organizator se potrudio da ovogodišnji Sajam sporta bude organizovan na još većem nivou uz veliki broj popratnih dešavanja. Sajam ce biti popraćen mnogim zanimljivim događajima koje imaju za cilj da privuku brojne posjetitelje kao i stručnjake iz sportske branše.

U okviru ovogodišnjeg Sajma sporta planirano je i organizovanje sportskih takmičenja u: košarci, rukometu, nogometu, odbojci, borilačkim sportovima i po prvi put ovogodišnji Sajam sporta će organizovati i open squash turnir. Među najinteresantnijim događajima su i modne revije, ekstremni BMX/MTB bicikl skakanje u izvedbi prvaka Bosne i Hercegovine, penjanja na vještačku stijenu kao i demonstracije borilačkih vještina.

Ovaj događaj će imati i edukativnu funkciju jer ce ovo biti i izuzetna prilika za prezentaciju sportskih klubova i razlicitih sportskih organizacija kroz interaktivno učestvovanje u sajmu posjetilaca i izlagača.