vijesti
0

ASA osiguranje organizuje nagradnu igru "Osiguraj sebe i svoje putnike"

ASA osiguranje, osiguranje broj 1 u brzini isplate šteta u našoj zemlji organizuje nagradnu igru "Osiguraj sebe i svoje putnike". Nagradna igra traje do 31. decembra 2015. godine, a svi građani i građanke koji do tada zaključe policu osiguranja od nezgode za sebe i putnike u svom vozilu, imaju mogućnost učestvovanja ubacivanjem kopije police u kutije koje su postavljene u poslovnicama ASA osiguranje u FBiH.
Glavnu nagradu, automobil Škoda Fabia, te nagrade Samsung LCD televizor i iPad Air lično će uručiti bosanskohercegovački nogometni reprezentativac i zaštitno lice ASA osiguranja, Miralem Pjanić.

Polica osiguranja od nezgode ASA osiguranja korisnicima i korisnicama omogućava naknadu u slučaju smrti usljed nezgode ili bolesti, trajnog invaliditeta, prolazne nesposobnosti za rad i finansijskih izdataka za liječenje. Osigurati je mogu pojedinci, članovi domaćinstva, djeca, učenici, studenti, zaposlenici, penzioneri, sportske i rekreativne organizacije, gosti hotela, putnici u prijevozu te osobe do 65 godina starosti.

"Izvlačenje sretnih dobitnika će se održati u januaru 2016. godine, a imena sretnih dobitnika će biti objavljena na našoj web stranici i FB stranici", istakla je stručna saradnica za marketing ASA Osiguranja, Amra Babić.