Vaterpolo turnir na Otoci
0

FOTO / Vašaš i Jadran (Herceg Novi) za prvo mjesto

Sarajevo-x.com
Odigrano je drugo kolo Drugog međunarodnog vaterpolo turnira "Sarajevo Chapmpions Challenge 2010“. U prvoj utakmici snage su odmjerili Jadran (Herceg Novi) i Jadran (Split), a u drugoj Vašaš i Rabotnički.
Crnogorska ekipa je bez većih poteškoća savladala Splićane, rezultat na kraju utakmice je glasio 15:4 u korist Jadrana iz Herceg Novog. Damir Crepulja i Nikola Janović iz redova pobjednika su bili najbolji pojedinci na ovom susretu, postigavši po četiri pogotka. Utakmicu su sudili Boris Margeta (Slovenija) i Ante Žižak (Hrvatska).

Ekipa Rabotničkog je i u drugom susretu doživjela visok poraz, igrači Vašaša su ih bez većih poteškoća savladali rezultatom 19:2. I u večerašnjoj utakmici ponajbolji igrač Vašaša je bio Miho Bošković, koji je postigao četiri pogotka dok su njegovi saigrači Gergely Katonas i Jeff Powers postigli po tri pogotka. Sudije na ovoj utakmici su bili Robert Tiazzo iz Hrvatske i Danijel Rožman iz Slovenije.

Turnir se nastavlja u nedjelju, a zbog klupskih obaveza termin utakmice između Jadrana (Split) i Rabotničkog, koja se trebala igrati u u 15:30, se pomjera na termin u 11:30, a utakmica između Vašaša i Jadrana (Herceg Novi) će se odigrati po planiranoj satnici u 17:30 sati.

Rezultat između Jadrana (Split) i Rabotničkog će odlučiti ko će biti treći na turniru. Za prvo mjesto će igrati Vašaš i Jadran (Herceg Novi), a u slučaju neriješenog rezultata, pristupit će se izvođenju peteraca.