Nova ideja sprintera
0

Usain Bolt želi pokrenuti restoran s popularnim TV-kuharom

Totalsport
Usain Bolt
Usain Bolt
Najbrži čovjek današnjice Usain Bolt pun je želja i ideja koje nisu vezane samo uz atletsku stazu. Najnovija je otvaranje restorana u Londonu.

Dvostruki olimpijski pobjednik i svjetski rekorder na 100, 200 i 4x100 metara prijašnjih je mjeseci najavljivao kako bi se volio okušati u kriketu, pa zaigrati nogomet za Manchester United, a sada ima ideju zaploviti i izvan sportskih voda.

Želja mu je, naime, u Londonu otvoriti restoran atletske tematike, ali i vrlo kvalitetne hrane, a za partnera bi volio imati slavnog televizijskog kuhara Gordona Ramsayja.

Taj je Škot iznimno popularan u Velikoj Britaniji, ali i SAD-u zbog čitavog niza televizijskih kulinarskih emisija koje je pokrenuo, poput Hell's Kitchena i MasterChefa. Vlasnik je i nekoliko restorana, a novi bi mogao pokrenuti s jednim od najpopularnijih sportaša današnjice.

"Obožavam hranu i sport i san mi je spojiti te dvije stvari. Problem s tematskim restoranima je što kvaliteta hrane nikad nije na istom nivou kao stil uređenja. I zato, ako budem pokretao takav restoran, želim sarađivati s najboljim, a Gordon Ramsay to svakako jest. Najbolji je kuhar na svijetu, a ima i osobnost", istaknuo je Bolt koji u januaru ponovno dolazi u Veliku Britaniju i tada ima namjeru razgovarati s Ramsayjem o svojoj ideji.