sport
33

U Visokom održana promocija državnih i kantonalnih prvaka TK Bosna

Piše: Edin Isanović
TK Bosna
TK Bosna
U povodu Internacionalnog takmičenja "Taekwondo Bosna Open 2016", zatim promovisanju rezultata članovi Taekwondo Kolektiva Bosna na kantonalnom i državnom prvenstvu, kao i državnih prvaka, te promociji dobijenih certifikata za oborene Guinnessove i svjetske rekorde održana je konferencija za novinare u Visokom.

Osnivač, direktor i trener Taekwondo Kolektiva Bosna Edin Kajević Kaja najavio je Internacionalni turnir koji će se održati u sportskoj dvorani "Mladost" u Visokom 26. marta 2016. u terminu od 8 do 20 sati, a potom su mu dodijeljeni certifikati za oborene Guinnessove i svjetske rekorde u razbijanju kokosovih oraha u minuti laktom, te razbijanju punih limenki s pićem od pola litra, također laktom.

Certifikati za oborene Guinnessove i svjetske rekorde
Certifikati za oborene Guinnessove i svjetske rekorde

Na konferenciji su predstavljeni državni i kantonalni prvaci, članovi Taekwondo Kolektiva Bosna Sajra Kajević, Tajma Kajević, Ajla Lemeš, Adin Šahić, Matej Bogeljić, Hana Jahić, Emra Ramović, Emra Ramović, Patri Bogeljić, Kerim Ahmetspahić, Džana Šero, Nina Kalas, Mubina Klepo, Anesa Pulo, Kadira Ramović, Ensar Fejzić, Velid Kajević i Almin Kajević.