sport
0

Trebinje: Ivana Ninković sportista godine

SRNA
Ivana Ninković
Ivana Ninković
Predstavnik BiH u plivanju na Olimpijskim igrama u Londonu Ivana Ninković najbolji je sportista grada Trebinja za 2012. godinu.

Na manifestaciji "Izbor sportiste Trebinja za 2012. godinu" odlukom žirija drugo mjesto pripalo je članici Džudo kluba "Leotar" Ivani Rikalo, dok je treće mjesto zauzeo Milko Grubač, član Streljačkog kluba "Leotar RVI", koji je proglašen i za najbolji sportski kolektiv.

Drugo mjesto u konkurenciji najuspješniji sportski kolektiv pripalo je Plivačkom klubu "Leotar" i Džudo klubu "Leotar", a treće mjesto podijelili su Košarkaški klub "Leotar" i Rukometni klub "Leotar".

Za najboljeg trenera proglašen je trener Plivačkog kluba "Leotar" Veljko Piljević. Na manifestaciji su podijeljena i priznanja pojedincima zaslužnim za razvoj sporta u Trebinju, kao i perspektivnim sportistima.

Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević izrazio je nadu da će se u narednom periodu sve veći broj mladih opredijeliti za sport, ističući da će grad Trebinje, u skladu sa mogućnostima, nastaviti da pomaže svim sportskim kolektivima sa ovog područja.