sport
0

Tiger Woods stigao u turnir Augustu

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Najbolji golfer današnjice Tiger Woods stigao je u Augustu, u saveznu američku državu Georgiju, gdje će od 8. do 11. ovog mjeseca zaigrati na svom prvom turniru otkako je u javnost procurio niz njegovih izvanbračnih afera.

Prema pisanju američkih medija, Woods je stigao u Augustu prilično neopaženo i odmah po dolasku zaputio se na golf teren na trening.

Ondje je prvo nakratko popričao s engleskim kolegom Paulom Caseyjem i započeo s treningom, a Casey je kasnije odbio komentirati sadržaj razgovora s Woodsom, već je samo rekao da mu je drago da se vratio na PGA Tour.

Rijetki su turniri na kojima se Woods pojavi u nedjelju prije Mastersa, a svjetski mediji posebno se vesele press konferenciji uoči turnira koja će biti održana u ponedjeljak.

Posljednji je put Woods na nekom turniru nastupio 15. novembra na Australian Mastersu. Niti dva tjedna nakon toga doživio je prometnu nesreću u neposrednoj blizini svoga floridskog doma, nakon čega je otkrivena skandalozna serija seksualnih afera u kojima je varao vlastitu suprugu.

Woods je turnir iz Masters serije Augusta National osvajao u karijeri četiri puta, a ovogodišnji njegov nastup plijeni posebnu medijsku pozornost, naravno, zbog ranije već spomenutog skandala i reakcija gledatelja i ostalih igrača na njegovu prisutnost.