Opcija za budućnost
0

Wozniacki želi Martinu Navratilovu kao trenera

Totalsport
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki
Najbolja teniserka današnjice, Dankinja Caroline Wozniacki, otkrila je da je razgovarala s legendarnom Martinom Navratilovom o eventualnoj trenerskoj suradnji, te da je ona jedna od opcija za budućnost.

Piotr Wozniacki, otac lijepe Dankinje, odigrao je veliku ulogu u njenoj dosadašnjoj karijeri, ali njihovoj suradnji došao je kraj nakon niza lošijih rezultata uoči posljednjeg Grand Slam turnira sezone US Opena. Wozniacki trenutno radi s misterioznim trenerom o kojem ne želi govoriti.

"Razmišljala sam o angažmanu Martine, čak smo i razgovarale o tome, ali zasada još neće biti ništa od toga. Razilazile smo se u nekim stvarima, ali prvenstveno i ponajviše u našim rasporedima, no to ne znači da ona nije opcija za budućnost", rekla je Dankinja.

"Zadovoljna sam trenutnom situacijom i načinom na koji igram. Što se trenera tiče, poštujem njegovu odluku da želi ostati u pozadini svega i zato vam ne mogu reći ništa na tu temu. Gleda me kako igram i daje mi neke vrlo bitne savjete. Sviđa mi se ta suradnja i zasada je sve ok", zaključila je Wozniacki.