Tenis
2

Wozniacki nakon prekida sa McIlroyem: Treba ići dalje

Totalsport
Caroline Wozniacki (Foto: AFP)
Caroline Wozniacki (Foto: AFP)
Danska teniserka Caroline Wozniacki vratila se tenisu nakon što je nedavno objavljena informacija o raskidu njenih zaruka sa slavnim golferom Roryjem McIlroyem, "koji je shvatio da još uvijek nije spreman za zajednički život".

I dok je Rory McIlroy nekoliko dana nakon raskida zaruka bio uspješan na sportskom polju, jer je osvojio BMW PGA Championship odigran u engleskom Surreyu, za dansku teniserku poljskih korijena se to ne može reći. Izgubila je kao 13. nositeljica u 1. kolu Roland Garrosa od Belgijanke Yanine Wickmayer koja ju je savladala 7-6(5), 4-6, 6-2. Wozniacki je pretrpjela prvi poraz na French Openu u 1. kolu od debija 2007. godine.

Iako je nakon meča rekla kako ne želi govoriti o svom privatnom životu, nešto je ipak rekla.

"Jedino što želim istaknuti jest da se od srca zahvaljujem svima koji su mi dali podršku i poslali mi sjajne poruke. To je stvarno lijepo. Događaje iz mog privatnog života želim podijeliti samo s najbližim osobama. Jednostavno, moram ići dalje. Nikada niste pripremljeni da će se ovako nešto dogoditi, svakako je to određeni šok. No, kao što sam rekla, idemo dalje", izjavila je Wozniacki.