Tenis
0

Venus Williams: Igrat ću na Igrama u Londonu

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Američka 29-godišnja teniserka Venus Williams poručila je svojim suparnicama da se ne namjerava ubrzo oprostiti od karijere.

Williams se priprema za obranu naslova na Wimbledonu, turniru na kojem je pet puta bila pobjednica. Prvi je puta trijumfirala 2000. godine, a ove godine će pokušati ostvariti hat-trick, nakon što je 2007. godine u finalu svladala Francuskinju Marion Bartoli, a prošle godine mlađu sestru Serenu.

Venus kaže da želi igrati tenis na vrhunskoj razini barem do 2012. godine, odnosno do Olimpijskih igara u Londonu, na kojima će se teniski turnir održati baš u Wimbledonu.

  • Još sam tu i ne kanim se tek tako ili brzo povući. Biti tako uspješan u Wimbledonu svih ovih godina i igrati još uvijek vrhunski tenis u ovoj fazi karijere je pravi blagoslov. Mislim da ću biti sposobna odigrati još puno turnira u Wimbledonu, barem se nadam da ću biti. Pa sljedeće godine ću tek napuniti 30, prema tome, zašto ne? Planiram igrati na Olimpijsjkim igrama 2012. godine u Wimbledonu, nije to tako daleko – poručila je Venus Williams.