Najbolje za najbolje
0

Uživajte u tenisu i kladite se putem kladionice bet-at-home

Sponzorirani članak
Online kladionica bet-at-home sponzor je mnogih sportskih događaja i pruža mogućnost zanimljivog, jednostavnog i raznovrsnog klađenja, nudi drugačije iskustvo i štedi vaše vrijeme.

Kladionica bet-at-home svojim korisnicima omogućava da se klade na mnogobrojne sportove, a juli je mjesec koji će obilježiti vrhunski teniski turniri, čiji je i sponzor.

ATP Vegeta Croatia Open Umag je najstariji teniski turnir u regiji. Ovog mjeseca se igra 23. njegovo izdanje, a na rasporedu je od 5. do 15. jula. Tenisere u Umagu prati više od 80.000 gledatelja. Time ovaj grad postaje nezaobilazni ljetni centar tenisa, ljepote, zabave, druženja i doživljaja okusa i mirisa Istre.

Kitzbühel u Austriji nije poznat samo po zimskim sportovima nego i po respektabilnom Bet-at-home Cupu, koji se igra od 31. jula do 6. augusta. Turnir ima dugu tradiciju. Austira Open se igra od 1945. godine i pripada listi ATP World Tour 250. U Kitzbühel stižu neki od najboljih tenisera na pješčanoj podlozi. Osvajali su ga igrači poput Petea Samprasa, Gorana Ivaniševića, Gastóna Gaudija i Juana Martína del Potra.

Mercedes Cup je također turnir sa velikom tradicijom, a igra se u Stuttgartu od 7. do 17. jula. Radi se o prestižnom turniru, koji je neizostavan dio ATP Toura. Prvi put je odigran 1978. godine.

Turnir Bet-at-home Open se održava u Hamburgu od 16. do 24. jula. Nalazi se na listi ATP World Tour 500 i definitivno je jedan od najstarijih i najprestižnijih turnira na svijetu.

Kako biste i vi postali dio svijeta modernog sportskog klađenja, posjetite stranicu kladionice bet-at-home.