Tenis
0

Teniska akademija NTA upisuje nove članove u školu tenisa

Teniska akademija NTA Sarajevo je smještena na atraktivnoj lokaciji u Hotonju, raspolaže sa 4 zemljana teniska terena i dvije teniske dvorane sa svim pratećim sadržajima.

Akademija nudi cjelovit program teniskog treninga uz stručnu podršku vrhunskih trenera, ljekarskog tima, fizioterapeuta, psihologa, nutricioniste, marketing stručnjaka. Akademija radi sa igračima koji imaju visoke takmičarske ciljeve. Filozofija i tehnologija treninga su zasnovani na suvremenim metodama koje unapređuju i maksimiziraju sposobnosti igrača.

Akademija pruža idealne uslove za najmlađe tenisere i teniserke. Razvijen je poseban program za djecu uzrasta od 4 do 10 godina čiji je cilj da se kroz teniski trening koji se obavlja uz igru i zabavu, uz savladavanje teniskih vještina osigura normalan psihofizički razvoj djeteta.

Akademija u svom radu značajnu pažnju posvećuje i rekreativnom tenisu. Osim posebne škole tenisa za odrasle, turnira i lige za rekreativce, Akademija je i mjesto ugodnog druženja tenisera - rekreativaca.

U toku je upis u školu tenisa (za djecu od 4 do 10 godina) i na kurseve tenisa za odrasle.

Kontakt NTA Teniske akademije:

Tel: 033/426-600 Email: [email protected] Web: http://www.nta.ba