Kupuju dionice
0

Sestre Williams suvlasnice tima koji igra američki nogomet

Totalsport
Sestre Venus i Serena Williams, druga i treća teniserka svjetske rang liste, postat će uskoro suvlasnice popularne momčadi američkog nogometa, Miami Dolphinsa.
  • Imali smo neke preliminarne razgovore i nadamo se da će sve uspjeti. Bila bi to velika prilika za nas obje. Nikad se ne zna, vidjet ćemo što će se dogoditi – rekla je Serena Williams nakon pobjede nad Jaroslavom Švedovom (6-3, 6-2) u drugom kolu WTA turnira u Torontu.

Sestre Williams žive u Palm Beach Gardensu na Floridi, što je otprlike sat vremena vožnje udaljeno od Land Shark stadiona, doma Miami Dolphinsa. Ukoliko teniserke zaista kupe udio u vlasništvu Dolphinsa, pridružile bi se tako drugim slavnim osobama, muzičarima Jimmyju Buffetu, te Gloriji i Emiliju Estefanu, kao i Marcu Anthonyju, koji također posjeduju dionice kluba.

  • Venus i ja uvijek pokušavamo proširiti vlastiti brand i ako se ukaže prilika rado bismo je iskoristili i vidjeli gdje će nas odvesti – dodala je Serena, koja se nada da kao suvlasnica Dolphinsa sa sestrom uspjeti dodatno promovisati vlastitu modnu liniju.

Većinski vlasnik Dolphinsa Stephen Ross, milijarder koji je bogatstvo zaradio poslujući nekretninama, dovršio je svoje preuzimanje kluba od Waynea Huizenge u siječnju, nakon čega je u maju oformio partnerstvo s Buffetom. Estefanovi su se priključili u junu, dok je Anthony suvlasnički udio kupio prošlog mjeseca.