Tenis
0

Seksi Serena Williams u reklami za videoigru

Totalsport
Top Spin 4 najnovije je izdanje teniske videoigre koju je lansirao 2K Sports, američki proizvođač računarskih interaktivnih igrica.

Virtuelno tenisko takmičenje, u kojem su mogući sudari najboljih današnjih tenisera i teniserki, ili teniskih legendi poput Andrea Agassija ili Borisa Beckera, s "teniserima" koji pred svojim televizorom drže virtuelnu tenisku dršku, učestvovanjem u novom reklamnom TV-spotu oplemenila je ponajbolja svjetska teniserka Serena Williams. Bivša najbolja igračica svijeta u njemu izgleda senzualno i seksi kao nikada prije, baš kao da se radi o virtuelnoj, a ne stvarnoj Sereni.

U spotu se 29-godišnja Amerikanka, predstavljena kao najseksiplinija teniserka svijeta, ravnopravno bori s anonimnom suparnicom, "najseksipilnijom virtuelnom igračicom svijeta".

Pri kraju spota Serena kaže: "Shvatate da je ovo samo fantazija, zar ne?"

Igrica se doima fantastično realnom. Izgledaju takvi igrači i igračice, njihovi pokreti i udarci, ali i okruženje. Tereni na kojima se igra vjerno odražavaju slijed stvarnih turnira s ATP Toura, njihovih podloga, stadionskih konstrukcija i reklama glavnih sponzora na zidovima.