Pobijedila Melindu Czink
1

Šarapova: Nisam trudna i ne udajem se

Totalsport
Marija Šarapova (Foto: Arhiv/AFP)
Marija Šarapova (Foto: Arhiv/AFP)
Ruska teniserka Marija Šarapova s uvjerljivih je 6-2, 6-2 svladala Mađaricu Melindu Czink u 1. kolu US Opena, a nakon meča je dobro zabavila novinare na press-konferenciji.

Treća igračica svijeta otkazala je ranije ovaj mjesec nastupe na turnirima u Montrealu i Cincinnatiju zbog želučanih problema. Ni nakon niza pregleda kod raznih ljekara nije dobila odgovor što joj je bilo, ali je barem otklonila jednu "opasnost".

"Bilo je stvarno čudno. Rekli su mi da sam dobro, da nisam trudna. Pitala sam ih mogu li mi onda vratiti novac", našalila se pobjednica US Opena iz 2006. godine.

Probleme je Šarapova počela osjećati u finalu Olimpijskih igara u Londonu u kojem ju je deklasirala Serena Williams.

"Stanje mi se pogoršalo kad sam došla u Montreal. Navečer sam pomislila da je u pitanju nekakav želučani virus i da će mi biti bolje. Počela sam jesti kao normalna Marija, ali stanje se nije poboljšalo. No, nakon svega, ne treba od toga praviti veću dramu nego što je bila. Istina, u tim sam trenucima i ja dramatizirala, ali dobro sam. I bila sam dobro."

Morala je Šarapova odgovoriti i na trač da će se u novembru u Istanbulu udati za svoga dugogodišnjeg zaručnika, košarkaša Sašu Vujačića.

"Neću se vjenčati u novembru. To nije istina. Iznenađena sam što svi vjeruju u to."

Otkrila je na kraju Šarapova i da je novi Audi, koji je dobila na poklon od ruskog predsjednika Vladimira Putina za osvojenu olimpijsku medalju, darovala ocu Juriju.

"Tata ga je ukrao. Ja sam dobila medalju, a on auto."