Autobigrafija poznate teniserke
0

Pennetta: Moya mi je slomio srce, a Rodionovu sam htjela istući

Totalsport
Flavia Pennetta
Flavia Pennetta
Talijanska 29-godišnja teniserka Flavia Pennetta objavila je autobiografiju ''Dritto al cuore'' (Ravno u srce) u kojoj je, između ostalog, progovorila i o svojoj vezi s penzionisanim španskim teniserom Carlosom Moyom.

Odlomci iz autobiografije trenutno 20. teniserke svijeta u pojedinačnoj konkurenciji i osme u igri parova, osvanuli su na internetu.

Pennetta je progovorila o svojoj dugogodišnjoj vezi s ''kraljem Umaga'' Carlosom Moyom i otkrila da se planirala vjenčati za njega. Par se razišao 2007. godine, a Pennettu je šokiralo otkriće Moyine veze s TV-voditeljicom Carolinom Cerezuelom (koja je prošle godine postala majka Moyine kćeri).

"Stavila sam sve na stranu kako bih ga podržavala i podredila mu se. Koliko sam puta samo to učinila. On je bio moja strast, predala sam mu se u potpunosti. Izgubila sam balans. Ljudi su me čak i žalili, a ja nisam znala što bih im rekla".

Priznala je Pennetta i kako je jednom u igri parova, nastupajuži sa svojom partnericom, Argentinkom Giselom Dulko, došla u iskušenje potući se s naturaliziranom Australkom Anastasiom Rodionovom rođenom u Rusiji, koja je igrala zajedno s Carom Black iz Zimbabvea. Tvrdi da su Dulko i ona nazvane ''j...nim kurvama'', iako nije specificirala tko ih je tako nazvao. No, zato je priznala kako je dobila želju fizički se obračunati s ''nesportskom Rodionovom''.

Venus Williams je opisala kao ''zastrašujuće moćnu, snažniju nego ijednu drugu teniserku. Legenda. Zid''.