Serena Williams
0

"Nisam Isus Krist!"

Totalsport
Serena Williams (Foto: Reuters)
Serena Williams (Foto: Reuters)
Pumpa se atmosfera za treći Grand Slam turnir godine, Wimbledon, gdje će ove godine naslove pobjednika braniti Roger Federer i Serena Williams.

Serena, prva igračica svijeta, i ove će godine biti najveća favoritkinja za naslov, makar će takvo što morati potvrditi u nikad jačoj konkurenciji. Prvi će Wimbledon nakon povratka tenisu igrati dvije Belgijanke Justine Henin i Kim Clijsters, Ruskinja Marija Šarapova je u sve boljoj formi, a Venus Williams je klasična sestrinska prijetnja.

Engleski novinari su, pak, po dolasku Serene u Wimbledon odmah potencirali događaj s kraja prošle godine kada je opsovala linijsku sutkinju tiokom polufinalnog meča protiv Clijsters, kojeg je Serena na kraju izgubila.

"Sto puta sam objašnjavala taj postupak, a i u mojoj objavljenoj knjizi ima veliki dio koji se vezuje uz to. Nisam Isus Krist, već običan smrtnik. Pravim greške i izvinjavam se zbog njih. Učim biti bolja i uspijevam u tome."

Novinari su pitali Serenu je li uvijek tako ozbiljna kao na terenu.

"Čujte, mene ljudi izgleda ozbiljno shvataju samo na terenu. Nisam takva, u životu me, pak, svi shvataju neozbiljno. Šala, zabava i smijeh me vode kroz život. Vesele sam naravi i takvom me znaju najbliži, ali očito je teško samo kroz teniske mečeve prezentirati sebe kakav jesi", kaže Serena.