Tenis
0

Murray: Nemam ništa protiv da igram s Nadalom u četvrtfinalu

Totalsport
Andy Murray (Foto: AFP)
Andy Murray (Foto: AFP)
Kvalifikacije za Wimbledon su krenule, a najbolji svjetski teniseri obavljaju posljednje pripreme za početak trećeg Grand Slam turnira u godini.

Bude li se poštivalo stanje na ATP listi tada će Rafael Nadal, osvajač nedavnog Roland Garrosa, biti peti nositelji, iako organizatori Wimbledona smiju napraviti iznimku i ovog dvostrukog pobjednika njihovog turnira gurnuti u bolji nositeljsku poziciju.

No, ako ostane peti nositelj tada je i potencijalni suparnik Novaku Đokoviću, Rogeru Federeru i Andyju Murrayju već u četvrtfinalu.

"Znam da će svima biti zanimljivo, bude li Rafa peti nositelj, vidjeti s kim će igrati u četvrtfinalu. Nemam ništa protiv toga. Čak bih i volio da protiv Nadala igram u četvrtfinalu. Možda bi, pobijedim li, dobio lakšeg suparnika u polufinalu", rekao je nedavni pobjednik Queensa i dodao:

"Sasvim je svejedno ko s kim igra i kada. Ako želiš osvojiti Wimbledon uvijek moraš, prije ili kasnije, dobiti one najbolje. Dakle, prilično je nebitno s kim igram u određenoj fazi turnira."