Tenis
0

Murray: Bit će čudo ako zaigram na Roland Garrosu

Totalsport
Andy Murray (Foto: AFP)
Andy Murray (Foto: AFP)
Nakon preokreta drugi teniser svijeta Andy Murray dobio je drugi set 2. kola ATP turnira u Rimu protiv Španca Marcela Granollersa (u tie-breaku). No, odmah nakon toga je predao meč.

Prv je set tog meča Britanac izgubio i jasno je pokazivao kako ima problema s leđima. Neki mediji su nakon predaje govorili o problemima s lijevim kukom, a na konferenciji za novinare sam teniser je rekao:

"Boljelo je dosta, imam problema s donjim dijelom leđa. Ne znam šta će biti, ali iz sadašnje perspektive mislim da je nemoguće zaigrati na Roland Garrosu. Vidjet ćemo, ništa stvarno ne znam, ali ponavljam da će biti čudo ako zaigram u Parizu", rekao je Murray i nastavio:

"Ovo je stvar s kojom se borim od kraja 2011. godine. Moram ozbiljno razgovarati s ljudima u svom timu i moramo odlučiti kako dalje. Trebalo bi riješiti ovaj problem, što god to značilo. Igranje na zemlji mi je definitivno pokvarilo ovu povredu".

Treba reći da je tako Murray na vrlo ružan način proslavio svoj 26. rođendan - predajom i neizvjesnošću kada će se vratiti na terene.