Poslušajte
0

Ivo Karlović i Novak Đoković pjevaju 'Moja droga je tenis'

Sarajevo-x.com
Teniseri Ivo Karlović i Novak Đoković u okviru kampanje "Ambasadori regije protiv droge" otpjevali su pjesmu "Moja droga je tenis", koju možete poslušati na našem portalu.

Osim dvojice tenisera u pjesmi se pojavljuje i hip-hoper David Vurdelja (Baby Dooks).

"Priključio sam se kampanji jer sam želio da doprinesem borbi protiv droge i nasilja u našem regionu", rekao je Đoković, koji pjesmu smatra zabavnom, i dodao: "Vjerujem da ćemo ovom humanitarnom akcijom otvoriti oči ljudima kojima je to potrebno."

Ivo Karlović je dodao kako su "sport i muzika dobar način za oblikovanje i usmjeravanje mladih ljudi na pravi put jer tako razvijaju disciplinu i karakter, što im pomaže da se kasnije razviju u zrele i uspješne odrasle osobe".

Počasna ambasadorica kampanje "Ambasadori regije protiv droge" iz BiH je Maja Čengić, TV-voditeljica i urednica. U okviru kampanje bit će organizovane manifestacije na četiri lokacije:

Od 1. do 4. jula - Novalja (Get EXITed festival u klubu Papaya) Od 5. do 6. jula - Bihać (Get EXITed Back To Nature, gradsko kino, prikazivanje filma "Kriva je") 3. i 6. jula - Dubrovnik (Libertas film festival) Od 7. do 12. jula - Novi Sad (dnevno izdanje Exit festivala).

Pjesmu "Moja droga je tenis" možete preuzeti na ovom linku.