ATP turnir u Dohi
0

Gasquet: Igrali smo odlično, bila je ovo prava borba

Totalsport
Richard Gasquet
Richard Gasquet
Odličan finalni meč na ATP turniru u Dohi su odigrali Richard Gasquet i Nikolaj Davidenko. Iako je Rus imao Gasqueta u šakama i pobjedu na pladnju završilo je sa 3-6, 7-6(4), 6-3 za Francuza.

"Stvarno sam zadovoljan načinom kojim sam došao do pobjede. Borio sam se, nisam stao, niti se predao, makar sam bio na samom rubu. On je igrao stvarno brz tenis u prvom setu i velikim dijelom u drugom. Bila je ovo prava borba, odigrali smo stvarno odličan meč", rekao je Gasquet.

Davidenko je imao sve u rukama, te je gotovo morao reprizirati 2010. godinu kada je slavio u Dohi. Imao je 6-3, 4-2 i dvije break-lopte. No, od tog trenutka je krenuo njegov lagani potop do kraja meča.

"Pokušao sam ostati koncentriran, makar je to bilo teško u trećem setu. Nakon što sam propustio mnogo toga u drugom. Fizički sam pao, u tom ga smislu više nisam mogao pratiti u trećem setu", rekao je Davidenko koji je odličnim nastupom ovog tjedna i pogotovo pobjedom u polufinalu protiv Davida Ferrera naznačio da je i dalje "živ" i da se može nositi s najboljima na Touru.