Andy Roddick
0

"Bit ću spreman za Wimbledon"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
"Učinit ću sve što je u mojoj moći da zaigram na Wimbledonu"m izjavio je Andy Roddick nakon što je zbog ozljede desnoga gležnja morao predati polufinalni meč na turniru u Queens Clubu.

"Prvi testovi otklanjaju veliku zabrinutost, no napravit ćemo i dodatne. Trenutno sam limitiran u pokretima, međutim, smatram to dobrom viješću. Sve dok ne moram reći da me neće biti šest tjedana ili takvo što ne smatram ozljedu zabrinjavajućom. Mislim da govorimo o danima, a ne sedmicama potrebnima za oporavak. Vjerujem da ova ozljeda neće poremetiti moje izglede u Wimbledonu", dodao je Roddick koji je Jamesu Blakeu kod 4-4 u prvom setu predao polufinale u “zagrijavanju” za najvažniji travnati teniski turnir sezone.

"Pokušao sam uhvatiti jedan lob udarac i krivo sam stao. Postoji razlika u visini između trave i betoniranog dijela uz teren. Nesretno sam stao baš na tu razliku, eto, to je jedna od stvari koje se mogu dogoditi, kao što sam mogao nezgodno stati bilo gdje drugdje" zaključio je američki teniser.