Novi broj
0

Sport Centar otkriva šta je Papac poručio Sušiću

Sponzorirani članak
Saša Papac (Foto: Reuters)
Saša Papac (Foto: Reuters)
U novom, 37. broju sedmične sportske revije Sport Centar možete pročitati mnogo zanimljivog sadržaja iz domaćeg i inostranog sporta. List nudi rekapitulaciju dešavanja u 2009. godini, te pregled za 2010. Za SC ekskluzivno govore Saša Papac, bivši nogometni reprezentativac i član Glasgow Rangersa, te Adnan Harmandić, Elvir Rahimić, Edin Džeko i drugi sportisti.
Tu je i nastavak priče o dugovanjima bh. klubova, te kalkulacije oko žrijeba grupa za Evropsko fudbalsko prvenstvo, kao i stalne rubrike.

Nakon što je novoizabrani selektor fudbalske reprezentacije BiH Safet Sušić poručio da će u selekciju pokušati dovesti Sašu Papca, pročitajte kakav je odgovor na to dao lijevi bočni Glasgow Rangersa.

Najbolji sportista BiH Edin Džeko rezimirao je za Sport Centar godinu koja je iza njega te zaključio da mu je to bila najbolja godina u cijeloj karijeri.

Košarkaški klub Željezničar u šesnaestini finala FIBA Eurocupa igra protiv Hemofarma, a ovog puta "plave" su jače za dvije igračice - Anićevu i Demirovićevu. Ipak, ostale su bez Jelene Maksimović, statistički najbolje igračice u prvom dijelu, koja je zbog sukoba sa stručnim štabom napustila klub neposredno prije Nove godine. Kakve su im šanse za pobjedu u dvomeču protiv Hemofarma, pročitajte u Sport Centru.

Među brojnim sadržajima je i žrijeb za Evropsko fudbalsko prvenstvo 2012. u Poljskoj i Ukrajini, te informacije koje bi reprezentacije za naš najbolji tim bile najnepoželjnije.

Tu je i nastavak priče o neotpisivanju duga sportskim brendovima naše zemlje, te razgovor sa Adnanom Haramandićem, bekom Gorenja i rukometne reprezentacije BiH koji kaže: "Kvalitetniji smo od Rumuna i Finaca".

Sve ovo i još mnogo više pronađite u novom izdanju Sport Centra.