sport
0

Selektor Slišković produžio ugovor na dvije godine

NINA
Izbornik nogometne A reprezentacije Bosne i Hercegovine Blaž Slišković potpisao je u četvrtak novi dvogodišnji ugovor s Nogometnim savezom BiH.

Slišković je produžio ssradnju koju je započeo 2002. i obvezao se da će voditi našu nogometnu reprezentaciju u predstojećim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, u kojim će put do Njemačke pokušati naći u skupini sa Španjolskom, Belgijom, SCG-om, Litvom i San Marinom.

Slišković je izjavio kako je zadovoljan činjenicom da će iduće dvije godine predvoditi ekipu koja je u prethodnim kvalifikacijama nagovijestila pomake u svim segmentima.

"Ovo je snažan signal da se možemo pravovremeno uključiti u borbu za odlazak na Svjetsko prvenstvo, u skupini gdje smo po rejtingu četvrti, što ne znači da na kraju nećemo uspjeti trasirati put u Njemačku. Iskreno, vjerujem u svoj tim i igrače koji su do sada pokazali kompaktnost i homogenost, a time i osvojili simpatije sportske javnosti, cijele BiH i dijaspore, što mi je uvjerenje da možemo zajedno uspjeti", rekao je Slišković.

Kao što već znamo, dogovor o nastavku saradnje između Sliškovića i Nogometnog saveza BiH dogovoren je u prošlom mjesecu, uoči prijateljske utakmice koju je reprezentacija BiH odigrala u Skopju, gdje je poražena od Makedonije rezultatom 1:0.