Medijsko pokroviteljstvo
0

Sarajevo-x.com potpisao ugovor sa FK Željezničar

Sarajevo-x.com
Direktori potpisali ugovor o saradnji
Direktori potpisali ugovor o saradnji
Generalni direktor FK Željezničar Dželaludin Muharemović i direktor portala Sarajevo-x.com Dario Šimić danas su u Plavom salonu stadiona Grbavica potpisali Ugovor o medijskom pokroviteljstvu, čime će saradnja između dva uspješna koletiva biti nastavljena.

Stavljanjem parafa na Ugovor, portal Sarajevo-x.com obavezao se da će nastaviti objektivno prenositi informacije vezane za FK Željezničar.

S druge strane, jedan od najvećih bh. sportskih kolektiva će pravovremeno dostavljati sve relevantne informacije i osigurati neometan pristup informacijama.

"Drago nam je što će jedan od najutjecajnijih medija u našoj zemlji biti naš partner. Vjerujem kako će naši navijači preko vašeg portala pratiti dešavanja u voljenom klubu", istakao je Muharemović naglasivši kako redovno čita Sarajevo-x.com.

"Svaki dan po nekoliko puta pogledam vijesti na vašem portalu", kroz smijeh kaže popularni Dželo.

S druge strane, direktor portala Dario Šimić naglasio je kako će Sarajevo-x.com podržati jedan od najuspješnijih sportskih koletiva u BiH, FK Željezničar.

"Ovo je nastavak saradnje i dokaz da želimo podržati sportske kolektive u našem gradu i zemlji u skladu s našim mogućnostima", rekao je Šimić.