sport
0

Redknapp: Adebayor može ostati samo uz manju plaću

Totalsport
Emmanuel Adebayor (Foto: AFP)
Emmanuel Adebayor (Foto: AFP)
Menadžer nogometaša Tottenhama Harry Redknapp želi da Emmanuel Adebayor trajno ostane na White Hart Laneu, ali samo ako pristane na manju plaću.

Nakon što je svojim nastupima i pogocima u vrlo kratkom roku oduševio navijače Tottenhama togoanski napadač ušao je u najozbiljnija razmišljanja vodstva kluba koji traže način kakao ga trajno zadržati budući je trenutno na posudbi iz Manchester Cityja.

"Ukoliko Emmanuel nastavi igrati na ovako visokom nivou naravno da bih ga želio zadržati u ekipi, no problem su svakako njegova primanja po ugovoru iz Manchester Cityja. Ja ne znam tačno koliko ga mi plaćamo jer o tome brine naš predsjednik, ali sam siguran da se radi o puno manjem iznosu od onog kojeg je imao u Cityju. Jedini način da postane naš punopravni član je da pristane na smanjenje plaće i da stavi igranje nogometa ispred velike zarade", izjavio je Redknapp.

Nakon što je prošlu sezonu proveo također na posudbi, ali u madridskom Realu, ove sezone Adebayor se odlučio za Tottenham, te je u prve četiri utakmice zabio tri gola i ostavio sjajan dojam na navijače koji su mu oprostili igranje za njihovog rivala Arsenala.