sport
2

Pratiš rezultate na teletekstu? Isprobaj ovu aplikaciju!

Vjerojatno ste se nebrojeno puta našli u situaciji kada se nekoliko popularnih utakmica igra u isto vrijeme, a vi jednostavno ne možete pratiti sve.

Ili vas svakodnevni životni zadaci odvlače od TV ekrana pa ne možete pratiti vaš omiljeni tim, ili ste upravo složili odličan listić i sada morate prekapati kroz desetke kladioničarskih teletekst ekrana, kako bi ostali u toku. Tu u pomoć pristiže SofaScore LiveScore aplikacija i web s rezultatima uživo iz 14 sportova.

SofaScore LiveScore aplikacija dostupna je za iPhone, Android i Windows Phone. Aplikacija donosi rezultate iz nogometa, košarke, tenisa, rukometa te još desetak popularnih ili manje popularnih sportova. Nogomet je posebno zastupljen s preko 550 liga i kup-natjecanja i preko 100 zemalja, uključujući BIH prvu ligu, te 2. ligu i kup.

Zanima vas nogomet iz Kostarike i Gane? Teniski ITF turniri? Gruzijski ragbi? Nikakav problem za SofaScore aplikaciju. Posebnost SofaScore aplikacije su brze push obavijesti koje stižu na telefon istog trenutka kada se dogodila neka promjena, bio to gol, crveni karton, poluvrijeme ili promašen jedanaesterac. Također, moguće je podesiti podsjetnik za utakmicu (30 minuta prije) ili obavijest da su stigle postave momčadi. Još jedna u nizu mogućnosti je dobivanje kratkih videa golova i različitih ozbiljnih i neozbiljnih situacija s terena, s popularnih sajtova poput Youtubea ili Vinea. Video stiže vrlo brzo, ponekad i za manje od 5 minuta nakon gola.

Obavijesti stižu za sve utakmice i timove koje označite zvijezdicom i premjestite u favorite. Dio favorita s vašim timovima pokazuje zadnju odigranu utakmicu i dvije slijedeće, te se osvježava automatski. Utakmice vaših timova koje se igraju danas, su izdvojene na vrh. Detalji timova su dostupni klikom na logo kluba. U detaljima se tako nalaze grafovi forme u dva oblika, popis zadnjih i slijedećih 10 utakmica, tablice za natjecanja u kojima tim trenutno igra te popis igrača. Omiljena natjecanja je moguće izdvojiti na vrh, u Izdvojene lige, pritiskom na ikonicu pribadače.

Na Androidu postoji i koristan widget koji prikazuje vaše favorite, dok je na Windows Phoneu dostupan live tile s rezultatom prikvačene utakmice. Na svakoj od aplikacija je i kalendar, u kojem su dostupni rezultati i do nekoliko godina unazad. Generalno,aplikacija je brza, navigacija je jednostavna, a prikaz rezultatata pregledan, te ono što je najvažnije, u potpunosti je besplatna. Ako vas smetaju reklame pri dnu ekrana, moguće ih je maknuti prijavom na SofaScore korisnički račun i dijeljenjem jedinstvenog linka za skidanje aplikacije s trojicom kolega ili poznanika.

Korisnički račun će vam omogućiti i sinkronizaciju favorita između više mobilnih uređaja, te web sajta. Ako ste pravi obožavatelj sporta te želite sve utakmice na jednom mjestu, nema razloga da ne isprobate SofaScore LiveScore aplikaciju.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sofascore.android

AppStore: https://itunes.apple.com/app/live-score-sofascore/id535471635

Windows Phone: http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/sofascore- livescore/9f6c9f4c-9142-49e7-8b9e-bbacc0dfb301