Tactical Tournament 2011
0

Paintball turnir na Igmanu - adrenalin sa planinskim vazduhom

Sarajevo-x.com
U organizaciji Paintball kluba Avantura i Energy Group doo, 14. i 15. Maja 2011. će na Igmanu biti održan prvi međunarodni paintball turnir Sarajevo Tactical Tournament 2011.
Na turniru će učestvovati 15 klubova iz nekoliko zemalja okruženja čiji će tročlani timovi odmjeriti snage na profesionalnom paintball terenu po Milleniumovim pravilima.

Pored profesionalnih timova, pravo učešća imaju i amaterski, a konkurs za prijavu ekipa otvoren je za sve ljubitelje paintballa - sporta koji doživljava sve veću ekspanziju u Bosni i Hercegovini. Paintball klub Avantura i Energy pozivaju stoga sve zainteresirane da prijave ekipe i pridruže se ovoj značajnoj sportskoj manifestaciji.

Ekipe će se takmičiti u trominutnim mečevima po sistemu "race to two“ ili na dvije dobijene partije. Takav sistem takmičenja obećava vrlo dinamičnu i atraktivnu predstavu što će razveseliti i sve one koji se ne žele takmičiti već samo provesti jedan ugodan i nadasve zanimljiv dan na planini uz specijalitete sa roštilja i osvježenje.

Više detalja dostupno je na službenoj stranici turnira www.stt.ba, na e-mail adresu [email protected] i na broj telefona +387 63 030 124.