sport
0

Osvojite ulaznicu za utakmicu: KK Bosna – KK Geoplin Slovan

Sarajevo-x.com
U 5. kolu Goodyear lige, u subotu, 29.10. u 17 sati naša KK Bosna u dvorani "Mirza Delibašić" dočekuje KK Geoplin Slovan iz Ljubljane. Nakon nekoliko neuspješnih utakmica, ovo je prilika da se naš klub vrati na pobjedničke staze i povrati samopouzdanje.

Za pobjedu u ovoj utakmici 'studentima' će biti potrebna i velika podrška sa tribina po kojoj su utakmice u Skenderiji već poznate.

Sarajevo-x.com u saradnji sa Košarkaškim klubom Bosna poklanja 3 puta po jednu ulaznicu za tribine za ovu utakmicu. Da biste osvojili ulaznice potrebno je da pošaljete tačan odgovor na pitanje: "Koje godine je KK Bosna osvojila Kup evropskih šampiona?" (subject: Sarajevo-x.com, obavezno napisati i svoje ime i prezime) na adresu [email protected]. Dobitnici će biti izvučeni u petak predvečer (28.10.), kada će na Sarajajevo-X portalu biti objavljena i imena dobitnika te način preuzimanja ulaznica.

KK Geoplin Slovan osnovan je 1951. pod imenom KK Poljane. Učestvovali su u takmičenjima Goodyear lige u sezonama 01/02, 03/04, 04/05, a najbolje plasirani bili su u prošloj sezoni kada su zauzeli 10. mjesto. U susretima sa našim timom skor je 1:3 u korist Bosne. Trenutno su na 3. poziciji tabele Goodyear lige sa omjerom 3/1.