sport
0

Nogometaši SCG-a finansiraju dolazak navijača iz RS-a u Beograd

NINA
Petorica nogometnih reprezentativaca Srbije i Crne Gore, porijeklom iz Republike Srpske, danas su javno posredstvom BN Televizije pozvali navijače iz Republike Srpske da uz organiziran i besplatan prevoz dođu u Beograd na utakmicu protiv San Marina 13. oktobra, kao i na sve buduće utakmice “plavih” u Beogradu.

Poziv navijačima, kako prenosi Tanjug, uputili su Savo Milošević, Ognjen Koroman, Danijel Ljuboja, Milivoje Ćirković i Mladen Krstajić, obavezujući se da će finansirati organizirani dolazak navijača iz RS-a na utakmice reprezentacije Srbije i Crne Gore.

Oni su potpisali ugovor o finansiranju prevoza navijača iz RS-a s agencijom “Jeso tours” iz Bijeljine, uz obrazloženje da su “ponosni na navijače iz Republike Srpske”, koji su ih bodrili na subotnjoj utakmici protiv Bosne i Hercegovine u Sarajevu (0:0), u kvalifikacijama za prvenstvo svijeta.

Reprezentativci SCG-a su naveli da su revoltirani ponašanjem navijača Bosne i Hercegovine na stadionu Koševo i da su ponosni na navijače iz RS-a koji su ih bodrili tokom cijele utakmice.