Adriano
0

"Zreliji sam nego prije, u Brazilu sam pronašao sreću"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Nakon što je u utorak potpisao trogodišnji ugovor, dan kasnije je Roma organizirala i službeno predstavljanje novog pojačanja, brazilskog nogometaša Adriana.

Nekadašnji brazilski reprezentativac se tako vratio na Apeninski poluotok s kojeg je otišao u maju prošle godine. Bio je tada član Intera, no milanski klub je izgubio živce s njim budući da je imao velikih problema s alkoholom i prekomjernom težinom. Danas su, tvrdi Adriano, ti problemi iza njega.

"Zreliji sam nego što sam bio kad sam posljednji put igrao u Italiji. Danas sam drugačiji Adriano. Vratio sam se u Flamengo i promijenio sam se. U Brazilu sam pronašao sreću", istakao je 28-godišnji napadač kojeg je ispred stadiona dočekalo oko 5000 navijača.

"Uvijek ću se morati boriti sa svojim problemima i znam da će biti teško. No, vratio sam se kako bih pokazao svoje sposobnosti i činit ću to punim srcem. Radio sam pogreške u prošlosti, ali to je sada iza mene."

Novom je suigraču podršku pružio kapiten Rome Francesco Totti.

"Siguran sam da će Adriano uspjeti demonstrirati svoje kvalitete u Romi. Zajedno možemo napraviti velike stvari za veliku Romu."

Protiv Adriana se, inače, trenutno provodi istraga u Brazilu nakon što su tužitelji utvrdili da postoje jake naznake da je uplatio veliki novčani iznos šefu lokalnoga narko-kartela odgovornog za rušenje policijskog helikoptera prošle godine. Adriano je putem advokata odbacio optužbe.