Nogomet
0

Zidane: Uvijek sam spreman pomoći Realu

Totalsport
Konstantno se posljednjih nekoliko mjeseci piše o tome da će Florentino Perez, tokom ljeta, pobijediti na predsjedničkim izborima u Real Madridu.

Već se naveliko raspredalo i o tome koga će sve dovesti Perez u novom mandatu na toj dužnosti, a često se uz Pereza povezivalo i francuskog nogometaša Zinedinea Zidanea, koji je prije nekoliko godina igrao u Realu dok je Perez bio predsjednik. Tada su Realom vladali "galacticosi" (Zidane, Raul, Beckham, Figo, Roberto Carlos...).

Sjajni nogometaš Zidane, po mnogim mišljenjima, najbolji igrač posljednjeg desetljeća, odbio je potvrditi tezu da će se priključiti kampanji Pereza.

  • I kada sam završio s igračkom karijerom i kada sam otišao iz Reala nisam izgubio kontakt s tim klubom. Uvijek sam spreman pomoći ako mislim da dotični ljudi u Realu dobro rade svoj posao - bio je prvi komentar Zidanea, koji je nastavio:

  • Kao i svakog navijača Reala boli me što je Barcelona toliko ispred nas. Želim da Real igra poput njih i spreman sam uvijek pomoći svom voljenom klubu, na bilo koji način.